Pillanatképek

Közgyűlés - Veszprém, 2012. - kirándulás

Közgyűlés - Szarvas, 2016. - 2. nap - Konferencia - 2016. június 28.

Esztergom_19_5

Közgyűlés - Veszprém, 2012. - konferencia

Esztergom_19_6

Közgyűlés - Pápa, 2013. - 1. nap

2017. június 28. - Debrecen Közgyűlés 1. nap

Egyházi könyvtárak a 21. század elején - Szakmai nap, OSZK - 2014

Szomszédolás az OR-ZSE-n - Tegzes Béla képei

Közgyűlés - Veszprém, 2012. - kirándulás

Jelenlegi hely

Sikeres volt az EKE Szakmai nap a Sapientián

Közel negyven kolléga vett részt a november negyedikére rendezett EKE szakmai napon. A szakmai nap címe Könyvtári Közös Értékelési Keretrendszer és minőségbiztosítás a gyakorlatban - Szakfelügyelet volt.

 

Az elnökség köszönetét fejezi ki a Sapientia Főiskolának, amely a korszerű helyet, Török Beátának és munkatársainak a gondoskodást, a vendéglátás megszervezését.

Az Egyesülés vezetősége külön köszöni a világi könyvtáras kollégáknak (Boda Gáborné Köntös Nelli, Szabolcsiné Orosz Hajnalka, Kenyeri Katalin) és az EKE-előadóknak (Ásványi Ilona, Bálint Ágnes, Endrész Katalin) az előadásait!

 

A szakmai nap egyik eredménye:

Ahhoz, hogy az Egyházi Könyvtárak megfeleljenek a jövő könyvtári kihívásainak, a következő EU-s pályázati ciklusnak, s ne maradjanak le a világi könyvtáraktól, szükséges, hogy minőségbiztosításos továbbképzéseken résztvegyenek.
Az EKE tagkönyvtáraiban dolgozó kollégák közül sokaknak nincs meg az anyagi fedezet a drága világi képzések elvégzéséhez.

Amennyiben jelentős igény mutatkozna rá, az Egyesülés vezetősége szívesen megszervezne egy elméleti és gyakorlati továbbképzést "minőségbiztosítás - könyvtári közös értékelési keretrendszer" témakörben 2016-ban.

Előzetes igényfelmérés céljából az alábbi e-mail címen lehet jelezni a részvételi szándékot: gabriella.hubert@lutheran.hu

 

A rendezvényről készült összeállítás (a rendezvény programja, az előadások prezentációi és a fotógaléria) elérhető az Egyesülés honlapjáról:

Rendezvények -> Szakmai napok -> 2015. november 4.: Könyvtári Közös Értékelési Keretrendszer és minőségbiztosítás a gyakorlatban - Szakfelügyelet

CsatolmányMéret
PDF icon A rendezvény programja letölthető468.95 KB